Cestla 21 SP ( Fiber Tekne )

Tekne Boyutu ( 6,35 * 2,15 m ) Benzersiz ic dizayni ile 9 kisilik oturma kapasitesi, genis güneslenme alani, cok amacli kullanim ergonomisi zipkin-scuba diving-balikcilik, su kayagi, gezi teknesi olarak kullanim cesitliligi


Cestla 21 SP ( Fiber Tekne )

>>Tekne open Crouser tipolojisinde acık birtekne olmasına ragmen konsol içi elektrikli wc si, tanklara akulere, pompalara vb. mekanik yapilara  konsol içi kolay  erisim. çok yonlu kullanima uygunlugu tekne ic guverte alanindaki ferahlik tekneyi her yonden çok ergonomik hale getiriyor. Tekne 21 feet bandindaki tum rakiplerine gerek yukarida bahsedilen ozellikleri gerekse fiyati ile çok guclu ve iddiali bir rakip oldugunu gosteriyor. Max 300 Hp e kadar motor gucunu kaldirabilir ana yapi 45 knot suratlerde alabanda yapabiliyor. Tekne denge açisindan yuksek toleransa sahip. Sancak veya iskele kupesteye gelecek 150 kg ek agirlik dahi tekneyi yanlayamiyor. Bu ozelligi tekneye  muhtesem bir surus konforu ve guvenligi sagliyor.  

Tekne amatör olta balıkçıları için ideal alan sağlamakta. 21 ft lık küçük bir tekne olmasına ragmen birbirinden bağımsız 5 kisi aynı anda olta balıkcılıgı yapabilmekte. 

BNG marine in 5 m bandindaki teknesi olan BNG Costero 16 modelinde uygulanan ust yapı zipkincilar ve  scuba diving kullanicilari için çok iyi sonuclar BNG Cestla 21 bandi icinde uygulanmis durumdadir. Bu sayede sancak yerlesimli dumen konsolu teknenin iskele tarafında cok genis ve uzun bir koridor alani birakmakta bu sayede zipkinlar icin,dalis tupleri,genel aksesuarlar vb. bir çok malzeme icin rahat kullanimli bir alan olusmaktadir.

Tekne ayni anda 9 + 4= 13 kisi oturma kapasitesi ile cok maçlı bir hale gelebilmektedir. Tekne gezi,scuba diving,zipkin, amator balikcilik gibi cok amacli kullanima ugundur.

Broşürü Görüntülemek için tıklayınız

  • Okunma Sayısı: 738

BNGMarine Tekne - Fiber Tekne - Polyester Tekne

Tekne Bağlama
Tekne bağlama konusu teknemizi güvende tutma adına doğru yapılması önem arz eden bir konudur. özellikle Tekne ve Deniz hayatına yeni atılan insanlar için bu konu hayatidir zira yanlış bağlanmış bir tekne  hava şartları bozulduğunda batma riski taşır
Nazmi Ulusan
Nazmi Ulusan
Teknelerde Osmos
Genel olarak denizcilikte osmos ; deniz suyundaki tuzun teknenin jelkot tabakasını geçerek fiberglass iç tabakaya sızması olayıdır.
Ceyhuni Gürer
Ceyhuni Gürer
Tekne Tasarımı
Tasarım, hayalin gerçeklikte vücüt bulduğu ilk aşamadır
Ceyhuni Gürer
Ceyhuni Gürer
Fiber tekne üretiminde kullanılan en yaygın teknikler nelerdir?
Laminasyon ve İnfuzyon Tekniklerinin avantaj ve dezavantajları
Ceyhuni Gürer
Ceyhuni Gürer